Bloggertemalari.Net | Wordpress, Blogger Profesyonel Arayüz Tasarımları.

11 Mayıs 2013 Cumartesi

Fenerbahçe-Stoch gider, Mertens gelir

Avrupa’da başarılı bir sezon geçirirken, Ziraat Türkiye Kupası’nda adını finale yazdıran, ligde ise şampiyonluğu ezeli rakibi Galatasaray’a kaptıran Fenerbahçe’de önümüzdeki sezonun transfer çalışmaları tüm hızıyla sürdürülüyor. İki sezondur kiralık olarak forma giyen Ziegler’den özellikle ofansif anlamda beklediğini alamayan teknik direktör Aykut Kocaman’ın, önümüzdeki sezon kesinlikle onunla çalışmak istemediği öğrenildi.

Orta sahanın solunda oynayacak oyuncunun forvete destek olmasını isteyen tecrübeli hocanın, bunu en iyi yapabilecek oyuncu olarak Belçikalı Dries Mertens’i gördüğü ve alınması için yönetime görüş bildirdiği belirlendi. Hollanda’nın PSV Eindhoven takımında forma giyen Mertens’in kulübüyle 2016 yılına kadar sözleşmesi bulunuyor. Bonservis bedeli yaklaşık 13 milyon Euro olan Belçikalı oyuncu için Fenerbahçe’nin Miroslav Stoch takası ve para önereceği öğrenildi. Birçok takımın transfer listesinde bulunan Mertens için en ciddi alıcının Fenerbahçe olduğu belirtildi.

15 gol, 17 asisti var
Dries Mertens, 26 yaşında ve aynı zamanda Belçika Milli Takımı’nın da formasını giyiyor. Bu sezon 35 karşılaşmada forma giyen Mertens, PSV adına rakip filelere 15 gol atarken, takım arkadaşlarına da 17 asist yapmayı başardı. Hücum hattında görev yapan Mertens, genelde ileri üçlünün solunda ya da sol kanatta tercih ediliyor. Sağ ayaklı olan tecrübeli oyuncu son derece teknik ve hızlı olmasının yanı sıra uzaktan da etkili şutlar atabiliyor.    

Kaynak : Fanatik

Yorumlar

Yorum Yaparmısınız?

Reklam Alanı

Kategoriler

Facebook

Facebook Kodu

Dinlediklerim

6 aralık 2013 tarihinde eklendi.
6 Aralık 2013 tarihinde eklendi.
6 Aralık 2013 tarihinde eklendi.

Izlediklerim

6 Aralık 2013 tarihinde eklendi.
6 Aralık 2013 tarihinde eklendi.
6 Aralık 2013 tarihinde eklendi.

Sosyal


Sosyal ağlardan bize ulaşıp takip edebilirsiniz.